Tervetuloa Jouhtenisen metsästysseura ry:n kotisivuille

Kuvagalleria 1

Vuosien varrelta -muistoja menneiltä ajoilta
jahtiseurua
Jahtiseurue -silloin ennen. Kuvassa vasemmalta lukien Reino Karttunen, Esko Koivisto (elää), Jaakko Karttunen, Toivo Sutinen, Kyösti Korhonen (elää), Onni Kuusela, Toimi Karttunen ja Kalle Suomalainen. Kuvan henkilöt ovat seuran perustajajäseniä lukuunottamatta Kyösti Korhosta. Perustajajäsenistä kuvasta puuttuu Kalle Karttunen. Mainittakoon, että mm. Kyösti Korhonen on liittynyt seuraan perustavan kokouksen jälkeen.

Sarvien ihailijat
Kuvassa Esko Koivisto, Kyösti Korhonen; Jaakko Karttunen, Väinö Mertanen, Reino Karttunen ja Toimi Karttunen.

kaato2
Tässä kaadon jälkeisissä iloisissa tunnelmissa. Kuvassa vasemmalla tunnistamaton, Esko Koivisto, Jaakko Karttunen, Kalle Suomalainen, Onni Kuusela, Kyösti Korhonen, Toimi Karttunen ja August Koivisto

kokkontuminen
Siellä oli jo mukana Juakon Masakin, tosin kädet taskussa vielä oppipoikana.

selitystä
Tuolta se tuli. Jeppe haukkui, ja ettekä ampuneet.

Jeppe ja Toimi
 Legendaarinen parivaljakko - Jeppe ja Toimi

hirven paloittelua
Suunnittelua ennen paloittelua Jaakko Karttusen puimaliiterissä -tasapuolista jakoa tekemässä 20.10.1961 Kyösti Korhonen, Onni Kuusela?, Kalle Suomalainen, Reino Karttunen, Esko Koivisto, Toivo Sutinen, Jaakko ja Toimi Karttunen.

Jatkuu  kuvagalleria 2

.

Copyright © 2005-2015 Jouhtenisen metsästysseura ry, kotipaikka Kuopio, Prh:n reknro 73.979